c'ya.

image27
T-shirt från Lindex, linne och strumpbyxor från H&M.

Nu drar jag ut i skogen, eller ja, nästan iallafall, men först ska jag in till stan och möta upp lite polers, ha en trevlig valborg och ta det lugnt med firandet, jag vill gärna att läser imorgon också. / M

valborg

image26

Jeans från cheap monday och en lustig tröja från Monki, sen har jag även att par grymt heta rosa strumpor dagen i ära.

Det är valborg och jag har en rinnande näsa, kan inte ens dricka ett glas vatten för då kan jag inte andas. Men vafan det är valborg och jag ska träffa fina kompisar och se på stora eldar, det botar ju nästan vilken förkylning som helst. Nu ska jag ta en dush och fundera ut vad jag ska ha på mig, en tjocktröja ska iallfall med garanterat. Ska försöka lägga in en bild innan jag sticker. Ha en great valborg nu och kom ihåg att förbereda ett kul skämt ni kan ringa och underhålla mig med. puss / M

vitabergsparken

528898-25

Solen sken och jag hade min fina kjol igen, i know, med den är praktisk, lite jobbigt när det blåser bara men det återgäldas med strumpbyxor. I övrigt var det väll typ ett svart linne från H&M och en blå kofta jag köpte second hand men som ursprungligen kommer från gina tricot.

Eftermiddagen spenderades på gräset i Vitabergsparken med allsång, gitarrspelande, skratt och telefonsamtal. Just nu behöver jag sätta mig och skriva färdigt två uppsatser men jag orkar inte, Andy Warhol och Självförtroende står på min to-do-list just nu. Bäst att ta itu med den.

valborg

valborg valborg kära vänner. Våren, elden och spritens dag. 
Jag ska ta bussen ut till Färingsö (vart det nu ligger?) och hälsa våren välkommen med några utav mina bästa vänner, det blir nog väldigt trevligt kan jag tro. Ring gärna och underhåll mig lite under kvällen, kanske med ett trevligt skämt eller ett spontant vårskrik, jag är öppen för förslag.

Åter till manusplugg,(om man tar bort m blir det anusplugg, spännande) jag skriker snart högt, jag lovar!

/ Matilda

jag behöver nya strumpbyxor.

528898-24


Nej idag bjuder jag ta mig sjutton inte på mitt ansikte för jag är helt svettig och rödflammig i hela ansiktet efter fem timmar med sång och teaterlektioner. Idag hade jag på mig mina gamla fina shorts från koola anna och en t-shirt från indiska, jag behöver köpa lite roliga strumpbyxor har jag märkt, det här går inte för sig längre, synd bara att mitt barnbidrag redan är slut. Om det är någon som känner att de har lite för mycket pengar och vill skänka dem till välgörande ändamål har jag ett alldeles eget personkonto som det går alldels utmärkt att donera till.

Idag har jag suttit och tänkt på vilka fina vänner jag har, saknat dem lite sådär extra och känt ett behov av att berätta för dem hur fina de är, jag måste göra sådant lite oftare för oj vad man blir på gott humör av att få andra att känna sig uppskattade, en sådan där snällhetsgrej.

Något annat som är rätt trevligt är nattfjärilarna som flyger runt i mitt rum, i vanliga fall brukar jag tycka att de är lite äckliga, men idag är dom ganska fina.

Nu ska jag skona världen från mitt flottiga hår, som jag för övrigt märkt börjat bli riktigt långt, med tanke på att jag för åtta år sedan inte hade något hår alls, spännande det där med långt hår tycker jag. / M

vi höjer statistiken.

Idag har vi, tre år försenat äntligen satt igång med våra sexualkunskapslektioner. Vi diskuterade på en SO lektion för några veckor sedan att könssjukdomarna ökat drastiskt bland unga, jag tror att det är vår klass som höjer statistiken, helt klart. Vi går i nian och har inte ens fått öva på att dra på en kondom över en banan då känns det ganska otroligt att vi skulle veta hur man gör i praktiken, right?

Nu övar vi manus och anstränger oss till det yttersta för att inte börja skrika på varandra, det är en månad kvar till premiär, vi har inte ens kommit igenom hela manuset. Jag ska spela lebb, det är grymt!

 

/ Matilda


björn är min secret crush.

528898-22
Idag hade jag min fina egensydda kjol igen,
sen hade jag en vit body från gina och ett par svarta strumpbyxor till det. snajsigt värre.


Idag har jag suttit på nybrokajen med två av mina finaste vänner och ätit glass och filosoferat över livet. Vi stötte även på Björn Gustafsson på Götgatan, jag är nog lite småkär i honom, men det talar vi inte högt om.  Vi disskuterade alternativet att ta en fika på Muggen men vi var två mot en så det blev nybrokajen istället. Det kändes helt enkelt inte så fräsht att fika på ett ställe som genast får en att tänka på toaletter, men vem vet, vi kanske missade världens trevligaste kafé.

Tänk er ett scenario då en vän ringer.

- Vad gör du då?
-  Äh jag sitter och dricker kaffe med några kompisar på Muggen.

Det låter ju helt klart lite konstigt.

 sådär ser mitt kjoltyg ut, fint va?

Nu är klockan över halv ett och hög tid för lite intimitet med kudden, imorgon är det måndag, fy fan! / Matilda

techno.

Min mamma spelar techno i köket. Jag är så förvirrad, dunket fuckar upp mitt huvud totalt.
Hur gick hon från Thåström och Lars Demian till Elverket dunk? sicket mysterium.
Min kamera har även mirakulöst nog återhämtat sig och fungerar som vanligt igen, otrolig tur tycker jag. 
Snart ska jag börja packa ihop mina saker i lådor, till och med det som ligger under sängen, ush man vet aldrig vad man kan hitta där under, lite läskigt är det allt. Det är rumsbyte på gång, jag byter bort mitt rum med burspråk, välvt tak och egen balkong till en liten fyrkant med ett stort fönster, jag måste nog vara den snällaste storasystern i världen som går med på det här. (löftet om att få nya möbler och omtapetsering kan också ha bidragit.)

Jag är tillbaka ikväll, promise / M

"hellre äta gröt tillsammans än fläskfilé ensam"

                                              
image21

Klockan börjar närma sig tre och jag är helt otroligt pepp på allting. Det rycker i benen och jag sitter och pratar för mig själv, drar en massa konstiga skämt som jag sedan asgarvar åt, har hittills under kvällen underhållit mig själv med en massa youtube klipp och ett svennefilmsmaraton bestående av, Tillsammans, Stockholm Boogie, Tjenare Kungen, Tomten är far till alla barn och Heartbreak Hotel. Jag skrattar så jag gråter åt minsta lilla roliga, eller för all del tråkiga replik. Ska sätta mig på balkongen med mitt täcke ett tag och njuta av den friska luften.

leopardprickar dagen i ära.

528898-20


Det fick bli bajsnödig-posen numbero ett idag.  Jag lyckades rota fram mina gamla leopard tights från JC ur strumplådan så vi har umgåtts flitigt hela dagen. Utöver det blev det en t-shirt från Dressman och mitt gamla unknown skärp igen. Mamma avskyr mina tights mer än pesten, hon säger att det bara är gamla tanter med söndertuperat hår som har leopard mönster,(hon minns åttiotalet) om jag såg en gammal tant klädd i de kläder jag har på mig idag skulle jag gå fram och ge henne en stor kram för att hon är så cool och inte tycker att Kappahl är den trendigaste affären som finns.

Jag är lite besviken på lördags vädret om jag ska vara ärlig, jag som var så sugen på att sitta i solen och äta glass, men nej nej det tycker inte vädret. I'm telling you, det är växthuseffekten. Istället har jag spenderat dagen med att läsa, lyssna på musik och umgås med min familj, det är ju inte fy skam det heller. Jag tog mig även tid till en väldigt lång dush med benrakning och hela köret. Varför envisas jag med att raka benen egentligen? det är ändå ingen som ska kolla på mina ben de närmsta dagarna, benrakning är ingenting jag kan skylla på växthuseffekten, snarare på att jag faller lite för lätt för grupptrycket. men as they say, även solen har fläckar.

Ni får väldigt gärna gå in på min music myspace och skriva något fint.
Ha en sjukt trevlig lördagkväll / Matilda

traces var helt sjukt grymt.

528898-19
webcam bild dagen i ära, kjolen har jag sytt helt själv, fy sjutton vad händigt. linnet och koftan från gina tricot och skärpet är gammalt som gatan.


Idag har det varit så varmt att jag inte ens orkade sitta ute hela lunchrasten. Jag kommer snart att ta livet av den där välkända växthuseffekten. Just för att den efter 10 min i solen ger mig kliande solexem över hela armarna. Jag tycker vi ska skylla allt i hela världen på växthuseffekten. Till och med det faktum att jag är utan en normal kamera på obestämd framtid, skit växthuseffekt.

Något som däremot inte var skit var den helt otroliga nycirkus föreställningen Traces jag var på nu i eftermiddag. Fyra sjukt snygga och talangfulla snubbar och en helcool fransk brud som alla kunde hoppa två meter rakt upp i luften, dansa, sjunga, spela gitarr och piano, klättra uppochner uppför tio meter långa stänger med bara en hand och göra volter genom ringar som jag inte ens skulle komma igenom om jag fick göra det långsamt. I en och en halv timme satt jag med gapande, dreglande mun och skämdes lite över det faktum att jag knappt kan göra en kullerbytta.

Nu såhär nattetid har jag spenderat tid på mcdonalds i medis tillsammans med min bästa vän och disskuterat ämnet rotfrukter, sedan trängde vi in oss med en massa fulla ungdomar på tåget och åkte hem. Nu tänker jag sova och drömma om fina pojkar med lockigt hår, och vet ni, jag tänker ställa min klocka och imorgon när den ringer tänker jag bara totalt skita i det och somna om. Bra va?

sov så gott och vakna torrt as we say in sweden. / Matilda

fredag

Nu är det fredag, solen skiner och jag ska snart sätta mig på bussen in mot skärholmen för en fika med Cissi.
Efter det är dags för föreställningen Traces med Jenni, jag har hört att den ska vara grym. Ikväll kommer ni att få en webcam bild av dagens kurvor, trevligt va? Nu är det helg, helg, helg, gud så fint.

kram kram / M

sjukt dumt.

528898-17 528898-18
En klänning, eller ja, kjol från B young, skorna är från Din Sko. Ser ni hur otroligt nära jag är att visa trosorna?

Jag sitter ute på min balkong och lyssnar på musik och blåser såpbubblor. En liten röst i mitt huvud säger att jag borde skriva färdigt uppsatserna om Andy Warhol och Självförtroende men jag väljer helt klart att ignorera den rösten. Dessutom vet alla som har en bärbar dator hur otroligt svårt det är att se skärmen när man sitter i solen, detta gör att jag ideligen tappar bort min muspekare och en mus är ju ganska praktisk när man skriver en uppsats. Vi får skylla på solen helt enkelt.

Jag har för övrigt lyckats paja mina föräldrars digitalkamera, sjukt dumt.
Jag borde köpa en ny åt dem men just nu har jag verkligen inte 1 500 att
lägga på en kamera, speciellt inte eftersom jag redan är skyldig mamma
runt sisådär 1 500. Det får bli webcam bilder ett tag framöver helt enkelt.

/ M

nationell idiot.

ja, mattenationella gick ju då åt helvete. Jag är tydligen sämst på matte i hela världen. Men så konstigt kan det ju inte vara att jag inte förstår att  x2 + x -12 = 0 ska bli -4? Försök räkna ut det ni! Visste ni även att om man vänder två tärningar enligt nedan så kan svaret aldrig bli något annat än 49? Nej, det visste inte jag heller.

5 x 6 = 30
2 x 6 = 12
2 x 1 = 2
5 x 1 = 5

30 + 12 + 2 + 5 = 49    helt sjut, jag hatar matte, vi är som bush och irak, big no no.

/ M

klart man inte kan räkna matte utan huvud?

                                                                    528898-15 

Idag bjuder jag helt enkelt inte på mitt huvud, så bjussig är jag inte. (vete sjutton hur jag lyckades med den minen)
Imorgon är det dags för matte nationella, det  påminner mig om att jag lovade mig själv att plugga lite ikväll men nu är det ju helt klart lite för sent för det. attans också, det måste vara ett undermedvetet fall av plötslig minnesförlust.

Nu ska jag sova och hoppas att jag på något mirakulöst sätt ska bli lite haj på det där med matte under natten, kanske kan räkna får eller nåt? Då lär jag mig att addera iallfall. ja herre gud. / M

broadcast yourself.

Jag tänker bjussa på en video ifrån vårat senaste skoluppträdande.
Bruden i vita klänningen ska söka idol i helgen och jag önskar henne all lycka
till, även om jag bara tycker att det är komersiellt skit. (som jag sitter bänkad framför)



Nu ska jag ha en över tre timmar lång danslektion, joy :)
(ni får se på mina tjusiga kurvor ikväll, jag har köpt en nya kjol också, den är blå och fin)

/ Matilda

ord från bastun.

I vår gympahall finns det en bastu. I den bastun finns flera år av gammalt klotter, mestadels kan man bara utläsa information om vilka som ansetts som horor under åren och namnen på folks playahead användare. Sen finns det de där guldkornen, sådant som skrivits från hjärtat. Jag spenderade min gympalektion i den bastun. Satt därinne och grät över folks trasiga själar och vackra drömmar, satt och funderade på ifall åsa någonsin fick veta att tobban skulle dö om han inte fick röra vid hennes hår. Och där i ett hörn, precis i slutet av en av bänkarna finns det en jätte lång text skriven med bläck, efteråt är det någon som rispat sönder texten med en nyckel, kanske författaren själv för att dölja sina tankar, det ända som fortfarande går att läsa är den allra sista raden. "Vi ville bara ha en plats där vi kunde vara oss själva". Innan jag går ut nian tänker jag skriva mina drömmar på den där väggen och om några år kanske det är någon som läser dom och undrar vad som hände med mig, vem jag är. Jag hoppas att den där bastun alltid får finnas kvar där och bevara minnet av Anna av Stefan som på en vägg i en bastu någon gång under året 87 skrev att de alltid skulle älska varandra. alltid, alltid, alltid.

/ Matilda

det var något om en eld.

Nu gott folk har jag gjort mitt andra radio inslag, lite spännande om jag ska vara ärlig. Mamma ringde mig några minuter efter att jag kommit ut ur studion och frågade vad de ställt för frågor och vad jag svarat men om jag ska vara ärlig så kom jag inte ihåg någonting av det jag sagt förutom att jag babblade på om någon glöd som blev en eld som sedan exploderade eller något sådant, sicken mediaräv va?  Ja herre gud.

Nu tänker jag sätta mig på min balkong med ett glas juice och njuta av solen medan jag skriver färdigt min uppsats om genmanipulation. Efter det ska jag ta en långpromenad med hundarna innan jag drar mig in till stan.

Ni kan lyssna på programmet här, dra er fram till 14.40 så är jag där någonstans.

kram på er

helgens kurva direkt från skeppsholmen.

528898-14
(bilden är tagen av min söta vän Jinnie)
jacka från vivaldi, skor från din sko, en sjukt omsydd kjol från VILA och tights, t-shirt  och kofta från gina tricot. Jag har en väldigt fin väska också som hänger på andra sidan, den hittade jag på myrornas för en tjuga. fo shizzle!

titta så tjusig jag var i fredags och lördags, nu får ni även se mig i skor och jacka, lite spännande är det allt va?I helgen hann jag med en massa trevliga saker som ni kan läsa om i ett tidigare inlägg. Det finaste var nog ändå de rosa träden i kungsträdgården, rosa träd är fint, särskilt när man får dela synen med två av sina bästa vänner. Idag när jag åkte hem från teatern luktade det nyklippt gräs längs hela hågelbyleden och om jag inte hade befunnit mig i ett körfält hade jag bara blundat och andats väldigt djupa andetag, nu fick jag nöja mig med att bara lukta och drömma lite smått. Håkan Hellström kändes bra en dag som denna, mycket håkan på väldigt hög volym.

kramar

radio

missa inte mig på radio imorgon, runt sisådär 8.15 kan jag tänka mig, ratta in P4 så får ni höra mig spy upp en massa vackra ord om världens bästa grej, popkollo.

kramisar

solsken och bananer.

528898-11


Idag blev det en svart t-shirt från dressman och ett par roliga byxor ifrån pappas garderob. Min fina palpitation pin fick vara med också. Palpitation är nog det finaste jag vet, nästan. Igår somnade jag 21.30, det har nog inte häntsedan jag var en sisådär fem. Jag har inte jobbat ett skit i skolan heller, eller jo jag skrev en halv sida
om genmanipulation, visst låter det intressant? Nu ska jag däremot ta med mig en klase bananer och dra på sånglektion.



 

     

flängig helg, helt klart.

528898-9
här är fredagens dagskurva, body från gina, jeans från cheap monday, halsband från glitter och glasögonen är second hand. Tog lite roliga bilder på helgens outfit (det blev samma både fredag och lördag) som ni får se så fort jag fått över dem till min dator.


Igår var en väldigt fin kväll med moofish catfish spelning på klubb sockerdricka och en skivfiskedam som gav mig en skiva med TLS, vet inte riktigt vilka de är. Efter spelningen gick vi en promenad i stan och förfrös fötterna innan vi slutligen drog oss hem till en vän och mös. På lördagen sov vi länge i en stor dubbelsäng och drog oss sedan in till stan för att gå på Andy Warhol utställningen (kulturell jag känner mig). Efter det vandrade vi runt på Skeppsholmen och njöt av solen innan vi drog till Urban Outfitters och planerade upp nästa månads barnbidrag. Nu på kvällen har jag tillsammans med några vänner varit iväg och marknadsfört popkollo på en fritidsgård i alby och nu ska jag strax slänga mig iväg på en liten bjudning på söder och äta en väldigt försenad middag.

 glasögon och mitt mikrofon/gitarr halsband.

kram på er och njut av sista helgkvällen / Matilda

utgång på G

Idag var en fin dag, jag fick sova till elva och solen har lyst precis hela dagen.
Ikväll ska jag träffa lite fina vänner inne i stan och hitta på något kul. Ett av mina
absoluta favorit band, Palpitation, har spelning på Debaser och som vanligt är jag
för liten för allt kul. Det är trevligt det här med att vara nästan sexton hörrni. Min buss
går om tre minuter och jag har lyckats slarva bort kamerasladden så tyvärr får ni
inte se några kurvor förrän inatt/imorgon när jag kommer hem.

Hoppas ni får en helt grym kväll ni också.

/ Matilda

back to the eighties, fo shizzle.

528898-8 528898-7

sådär totalt oglamoröst åttiotalsfrillig är jag på mornarna. (Ursäkta den bajsnödiga minen men jag var inte sugen på att få en blixt i ögonen två minuter efter mitt uppvaknande). Det känns som att jag genom att lägga upp den här bilden begår medialt självmord men det bjuder jag på. Idag blev det min NY - tshirt som Malin köpte till mig nu i påsk och den fina kjolen mamma köpte till mig på Lindex. På med rött läppstift och jag var försenad till skolan igen.

Dagen har flytit på smärtfritt, har bearbetat manus hela dagen, vi har premiär på vår skolmusikal om ungefär en månad och vi ligger på sidan 26 av 75. Känns lite tight och stressigt just nu om jag ska vara ärlig. Utöver skolan har jag hunnit med att dansa lite bugg, vals och foxtrott i hallunda tillsammans med Botkyrkas andra nior, smet dock lite tidigt (väldigt tidigt) för att hinna med min teaterlektion, den kändes både viktigare och mycket roligare än att dansa foxtrot.

Nu håller jag på att gå sönder av trötthet men av erfarenhet vet jag att jag kommer bli pigg så fort jag lägger huvudet på kudden. / M

min familj har kiss och bajs humor for your information.

Idag blev jag så totalt grundlurad av min lillasyster.
Hon kom springandes in i mitt rum och berättade att Efes (vår katt som för övrigt är döpt efter ett turkiskt öl.) hade bajsat på mattan och att mamma sagt att jag skulle plocka upp det. Jag följer med min syster ut ur rummet och kollar på korven som ligger där på mattan, jag är otroligt kräsmagad och ropar ut till mamma att jag inte alls tänker plocka upp det där. "Det är din katt så plocka upp det själv annars tänker inte jag skjutsa dig i min bil imorgon" får jag till svar. Jag kliver med arga steg ut i köket och skriker att jag visst inte tänker plocka upp det där äckliga jävla bajset med tårarna brännande bakom ögonlocken (jag gråter när jag blir arg, otroligt irriterande). Mamma sneglar på min putande underläpp och brister sedan ut i ett asgarv varav syster kommer fnittrandes med plastbajskorven i handen. Gud så dum jag kände mig ska ni veta.

Nu ska jag ta en lång skön dush och fundera på vilka rena kläder min garderob kan tänkas innehålla. / M

mensvärk och läppstift

528898-5 
kläderna är från gina tricot, halsbandet köpte jag för en hundring när vi var på turne i nån småstad nära göteborg, röda läppstiftet är köpt på h&m, det gäller att vara budgetsmart när man lever på barnbidrag.

Idag försov jag mig, vaknade sisådär kvart i åtta och skulle hinna till statoil innan jag var tvungen att vara skolan (läs: playboy mansion) 08.10. Kastade på mig lite kläder och rött läppstift (tänk att rött läppstift kan bota både, fulhet, stress och mensvärk på samma gång, magiskt).

Den sjuttonde maj har vi (alby fejm) premiär på vår musikal verision av Mio min Mio, ett sextiotal grymma brudar som dansar, sjunger och spelar teater kan ni ju för sjutton inte missa! återkommer med tider och sådant praktiskt nån dag framöver.

Ni får förresten inte missa mig på P4 på tisdag, jag ska snacka popkollo runt 8.15 snåret. do not miss that, ni kan gärna skriva nån liten kommentar sen och berätta hur jag skötte mig.

Det är stora saker i görningen här ska ni veta, jag berättar mer när jag kan, lovar.
(tack för kommentarerna förresten, det är jätte trevligt)

 (skrattgrop, jag vet)
If you are feeling pale one day, put some lipstick on and be on your way / M

summer is going to take the pain away.

528898-4 528898-3

Idag körde vi först på "hej jag orkar inte klä på mig" i några timmar innan jag bemödade mig med en klänning, kofta och tights och ett skärp jag hittade på mitt golv. Ja, jag är medveten om mina skrattgropar, jag försöker verkligen se dem som en tillgång men ibland är det otroligt svårt.

(det här med ytterkläder som varierar är inte min grej det blir mest bara svarta/vita tygskor, svart stickad halsduk och min skinnjacka så det känns otroligt onödigt att ta bilder typ ute på tomten som alla andra för mina ytterkläder är helt klart jätte tråkiga, någon dag ska jag utsätta er för den tristessen dock, i swear.)

idag blev jag väckt av min fina lillasyster som la sig brevid mig och spenderade en timme med att berätta hur mycket hon tycker om mig. Att vakna till komplimanger kan få vem som helst att med glädje kasta av sig det varma täcket och möta dagen, när den dagen även är en ledig dag är det nästan så att man hoppar upp och gör en liten klackspark. Efter flertalet timmar i soffan med lite av helgens godis som frukost bestämde jag mig ändå för att det var dags att vandra runt i solen på obekanta gator på söder, lyckades tappa bort mig totalt i några timmar men sen var jag back on track igen.

Besökte säkert fem olika second hand butiker utan att köpa någonting, det måste vara rekord. Men jag behöver spara pengarna till helgens klubb-besök, dansfestival och second hand shopping med finbesök från Jönköping. Blev även bjuden på middag hos min kära vän Sonia på lördag, det ser jag fram emot men jag kan tvingas ställa in på grund av besök från england, vi får se.

hjärtan släcker aldrig era ljus, där får ni lysa föralltid.

528898-2


Jag tände inte ljuset för Engla, jag tände ljuset för alla barn som aldrig kom hela vägen hem.
I och med detta foto får ni även dagens kurva (alternativt namn till dagens outfit).
Allt är från Indiska för er som är intresserade av det. (en stor vit t-shirt och tights, bekvämt värre)
/ M

fyrtakt, tvåtakt eller sextakt? noll takt.

Jag har dansat med en kille som luktar bajsblöja, en annan som är två meter lång och gav mig kramp (min längd är helt klart ett problem), en kille som råkade ta mig på rumpan och hoppade säkert två meter rakt upp i luften i ren förskräckelse, en kille med vårtor på händerna, en kille som var enormt fjollig och rörde höfterna i otakt, en anna som inte hade någon takt alls utan bara stod och darrade och en kille klev mig på tårna konstant under två låtar, sen har jag säkert dansat med 15 andra anonyma killar och allt detta innan klockan slagit 12.00. helt klart flitigt jobbat. 

Imorgon är jag ledig, då ska jag sova länge och sedan åka in till stan för att titta på tapeter och kanske göra ett besök på Beyond Retro. Efter det tänker jag möta lite vänner på Söder och förhoppningsvis njuta av solen på något trevligt ställe med utsikt över vattnet. / M


i'm to fat to wear leather pants.

528898-1

Den här bloggen är till er som är lika trötta på storlek barnavdelning som jag.


 

Mina lår blir tjocka när jag sitter ner (annars också för den delen).
Mitt hår blir flottigt och jag får finnar vid de mest olägliga tillfällen.
Jag önskar ibland att jag vore osynlig eller såg ut som Jessica Alba.
Ibland när jag skrattar så kommer det grisljud ur min näsa och ibland
gråter jag till Lejonkungen. Jag försöker alltid ta bilder så att jag ser så
smal ut som möjligt (bilder ljuger). Jag är socialt inkompetent när det
kommer till snygga människor och jag skäms över min näsa och sättet
den blir större när jag  skrattar och gäspar. Jag är trött på att jag aldrig
är precis så som jag vill. Men mest av allt är jag trött på att man inte kan
ha en massa charmiga kurvor och ändå ha en modeblogg.


Det är jag och mina kurvor, vill ni se bilder på smala tjejer tagna med systemkamera

så var vänliga att besök någon annan blogg för jag har bara en digitalkamera.

/ M


RSS 2.0