spelning.

Igår var det en väldigt varm och trevlig fredag. Jag hade långärmat, jacka och dubbla strumpbyxor hela dagen, inte att rekomendera. Vi hade ju som bekant även vår första spelning igår, det var mysig publik och vi skötte oss väldigt bra, några små missöden här och var men vad gör det? Vi fick erbjudande av en totally awesome tjej att spela in några av våra låtar i hennes studio, det tackar man ju inte nej till. Så inom en snar framtid kommer det finnas några låtar till ute på myspace, det blir väll trevligt?

Efter spelning åkte jag och Sofia för att möta upp Clara och sedan åka till ungdomsmekkat tanto, lite överreklamerat om jag ska vara ärlig men med rätt sällskap blir även en soptipp ett trevligt ställe. Det visade sig att de andra redan hade förflyttat sig till skinnarviksberget, ungdomsmekkat nummer två, ett ställe som jag tycker betydligt mer om. Utsikten därifrån är nog en av anledningarna till att jag inte tänker flytta långt härifrån så fort jag tar studenten, synd bara att berget alltför ofta är fullt av fulla ungdomar, tomflaskor och fimpar, det förstör på något sätt charmen, men när det kommer till utsikten är det så värt det.

528898-72 528898-73
           Hade spelningen i ära på mig strumpbyxor från åhlens, tröja från H&M och Jeansjackan från Beyond retro.

bilddagboken.

och angående frågan om jag har bilddagbok. självfallet! klart att även jag outar hela mitt liv på denna ganska tråkiga men otroligt beroendeframkallande sajt. Det är väll ungefär som facehooked, nej jag menar facebook.

om ni vill bevaka eller bli vän eller nåt, jag är inte så petig, jag vill vara kompis med alla!
yousayblabla

torsdagsgrubbel av en tjugoåring?

528898-71
Har på mig min nygjorda t-shirt idag, fin är den!


Eftermiddagen har spenderats i en solig lägenhet på söder, med freja, gitarrer och en massa text. Spelningen imorgon  närmar sig med stormsteg och vi är inte så bra på att planera så nu blir det panikpluggning av låttexter hela kvällen, men är freja är så duktig så, det känns bara lite nervöst, eller okej, jätte nervöst.

Här om dagen var det en kille som frågade om jag kunde köpa ut åt honom, i don't get it. Nog för att jag kanske ser äldre ut än vad jag är, men tjugo, kom igen jag har ju en guldig väska för sjutton. (vilket min mormor också har så det säger inte så mycket.)

Idag när jag satt på bussen var det en gammal dam ute på gatan som snubblade och tappade sina matkassar. När hon reste sig hade hon tårar i ögonen och det blödde lite från ena knät, ont i magen fick jag. Tror ni att det var någon av de femtio människor i närheten som gick fram för att hjälpa henne upp, plocka upp all mat som ramlat ur påsarna eller ens fråga hur det gick? Nej! och det är sådant som gör mig så ledsen. Fick god lust att ropa åt busschaffören att han skulle stanna så att jag fick gå ut och hjälpa henne, men nej, det gjorde jag inte och nu skäms jag lite över det.


en dag på skansen.


528898-70
Nej jag vet inte riktigt vad som hände med skärpan.
Skorna är mammas, jacka från Beyond retro, linne och strumpisar från H&M, egensydd kjol, glasögon buttericks och väska från Taxinge.


Idag har jag varit i skolan och sedan på Skansen med Sonia. Vi tittade lite på Mando Diao och kronprinsessan, sedan slog vi oss ned på en filt i gräset och diskuterade vår gemensamma födelsedagsfest. Nu måste jag föra över alla arbeten från skoldatorn till min snygga rosa, vi ska lämna in våra söta macisar imorgon. Kommer nog sakna den lite men jag trivs avsevärt bättre med min pc, lite surt att bli av med Garageband bara, det programmet har skänkt mig avsevärd glädje vill jag lova, till exempel min låt som ligger på myspace är gjord i det programmet.

godnatt på er / Matilda

lite shopping.

528898-69
Linnen från indiska, jacka från Beyond retro och väskan som farmor köpte i Taxinge slotts lilla butik.

Idag har jag vandrat runt i stockholm och sett ut ungefär såhär, jackan tillkom dock under dagen för en sisådär tre hundralappar. Vandrade runt i diverse affärer och satte mig sedan med en tidning på Burger King och väntade på Sofia, sedan gick vi till Mc donalds och efter det MAX, jag har helt klart hunnit med många hamburgerkedjor idag, jag åt på den första och sofia bytte om på den andra och åt på den tredje, bra upplägg. Har skrivit lite på en vit t-shirt idag, "Jag tycker om sommar och popmusik" tror jag bestämt att det står, men när jag kollar i spegeln står det ju bara "gaJ rekcyt mo rammos hco kisumpop" så jag är inte helt säker. Nu ska jag försöka sova en stund innan det är dags att gå upp, dagen börjar med gympa, hur tänkte dom när de gjorde vårt schema?

/ Matilda

fejmavslutning.

Jag äter färkpotatis, förstår ni vilken lycka? Jag behöver inte skala. (jag skalar med fingrarna pinsamt nog, potatisen spricker ju bara annars.) Idag var det avslutning på Fejm, känns lite sorgligt precis som alla år, så himla länge tills vi kör igång igen. Då kommer jag att vara sexton år och gå på gymnasiet, bara en sådan sak. Vi hade några tjugoåringar som gick ut idag, det är så sorgligt, speciellt eftersom de tre är otroligt begåvade och trevliga tjejer, Sandra höll ett tal om vad Fejm betytt för henne under de tio år hon gått där och gud så jag grät, vilket nästan aldrig händer offentligt, så himla fint och sorgligt alltihopa, sedan sjöng dom så fint att jag grät lite till. Jag hade min rutiga kjol på mig idag så det kändes lite onödigt att lägga upp en likadan bild som igår, eller vad säger ni? Nu tänker jag gå och duscha och fundera ut vad jag kan tänkas ha på mig imorgon, ska visa en bild på min nya väska imorgon också.

Vi är alla skilsmässobarn, att åka till Fejm är som att åka till sin andra familj. / Matilda

rutigt.

528898-68

Idag har jag sytt likadana kjolar till mig och min syster, jag vet inte om det är lite charmigt töntigt eller bara töntigt.
Får nog ta och dokumentera våra tvilling outfits imorgon, min syster är ju trots allt jävligt söt.

Nu däremot är det läggdags / Matilda

en gäst.

528898-63
har ingen koll på vart kläderna kommer ifrån men kjolen är ju som känt Matilda-design.

Tänkte att fina Sofia skulle få äran att stå för dagens outfit/kurva or something, hon fyller år på onsdag så igår firade vi henne med picknick ute på Djurgården. Hon fick en kjol utav mig och vi låg på en filt och pratade, skrattade och sjöng. Efter ett tag drog jag mig till Tullinge för en Eurovision kväll hemma hos Zenya, det var väldigt trevligt, jag hejade på Luuk och Björn, i mitt huvud vann dom hela skiten. Strax ska jag och familjen åka till Taxinge och fika, trevligt värre.

    
lite random bilder från helgen, checka in sofias halsband på första bilden, love it, hon är duktig med pärlorna hon.

(grattis på morsdag mamma)

/Matilda

bad blogger.

God kväll och förlåt för helgens dåliga uppdaterande. Igår hade jag alldeles för många föreställningar med på tok för mycket fetsmink för att min hy ska må bra. Vi hade en föreställning för lågstadieelever mellan ettan och trean, de grät, vår föreställning är tydligen lite läskig. Kom hem way to late och däckade i sängen med alla kläder på därav inget bloggande. Efter ett fåtal timmars sömn åkte jag och mamma till Frihamnen för att gå på Independent film's utförsäljning av vissa delar av sitt kostymförråd, vi stod i kö i över en timme, kom in, såg och gick. Väldigt besvikna var vi, påminnde tyvärr mer om en dålig second hand butik med fläckiga och trasiga kläder än en spännande utföräljning av kläder från b.la Fanny och Alexander och Tjenare kungen. Vi åkte och käkade på Taco Bar sedan var det dags för sista föreställningen, lite tragiskt att det är över men vi ska ju tydligen på turne i höst, troligtvis i göteborgstrakten, kom då! Nu ska jag återgå till trevligt sällskap, glass och melodifestivalen, ni kan få lite bilder från helgen imorgon då jag sitter vid min egen dator.

kram på er! / M

utelåst.

image62
Jeans cheap monday, linne indiska, jacka vivaldi, väska myrornas.

Gott folk, jag är utelåst, tackar gud, eller ja, pappa, för det trådlösa internet och kanske skolan för datorn. Hade totalt ignorerat det faktum att min nyckel troligtvis ligger någonstans på skinnarviksberget så nu sitter jag här och känner mig dum, hungrig och väldans kissnödig. Om 45 min ska jag dock tillbaka till skolan igen för att repa, känns ju mysigt, jag som hade tänkt sova en liten stund. Tur att solen skiner, internet funkar och att studsmattan är uppe, annars hade jag nog tyckt väldigt synd om mig själv.

pirrigt och fnittrigt.

528898-61
                                          Tröja från gina tricot och jacka? från adidas.

Av någon anledning så spritter det och pirrar i hela min kropp, jag vet inte om det möjligtvis beror på att franska proven är över för den här terminen eller om det är något helt annat men jag håller på och fnittrar och tro mig, jag fnittrar inte. Imorgon ska jag på en liten intervju, som i sin tur kan leda till provspelning, som i sin tur kan leda till lite tv, men vi får se, jag har egentligen varken tid eller lust och det känns bara dumt att vara oengagerad. På fredag ska jag ha föreställningar hela dagen så jag kan skolka från skolan utan dåligt samvete, på lördag är det också föreställning, den sista, det känns lite sorgligt redan nu. Efter föreställningen ska vi ha picknick och fira min kära vän Sofia.

Nu ska jag gå och slänga in lite tvätt i maskinen, jag har verkligen ingenting rent, inte ens något som är lite sådär halvrent och går att använda igen. pinsamt. / M

i'm such a hippie.

528898-60
t-shirt från indiska och svarta tights från H&M till det.

I'm such a hippie, and you, you are James Dean.

/ M

kyssar.



Det här är bara så himla fint, 5% av mig blir lite äcklad (grundar nog i en undatryckt bacillskräck) men 95% tycker att det bara är otroligt fint, lite som att springa barfota på stranden.

/ M

måndag.

image59
Vit t-shirt från Indiska och egensydd kjol.

Sådär tjusig är jag när jag sitter och läser om Klamydia med Billie the vision och Palpitation i lurarna. För övrigt ska jag se båda två på debaser den 6 juni, vet ni hur lycklig jag är? Palpitation är nog det finaste som existerar och billie är ju inte fy skam dom heller. Jag tycker verkligen inte om måndagar men de kommer ju som känt tillbaka varenda vecka ändå, är måndagar helt enkelt en obligatorisk plåga?

Palpitation kan ni lyssna på här och Billie the vision and the dancers finns här.

måndagskramar / M

tidsfördriv.

image58

Idag har jag inte gjort någonting vettigt över huvud taget utom att möjligtvis vessa min kajalpenna och skicka 63 sms och ni hör ju hur otroligt vettigt det låter. / Matilda

en fin lördag.

528898-57
Sådär såg jag ut igår, linne och strumpbyxor från H&M och egensydd kjol.


Som en liten update till gårdagens lite deppiga inlägg så slutade min lördag helt galet fint och när klockan närmade sig fyra så kunde jag på grund av glädjerus fortfarande inte sova, idag är jag trött, men det var det värt. Mamma och pappa har bröllopsdag idag, i sjutton år har de varit gifta, så himla fint tycker jag!

tjing / M

premiär.

premiärnerver och en halvkrasslig röst har intagit min kropp den här morgonen. Jag hoppas att det släpper lite snart och att den där pirrande scenglädjen infinner sig. Just nu är allting bara tomt, tomt och likgiltigt.

genrep.

528898-55
                          Den nyaste kjolen, i've got a thing for hög midja, äkta fashionista.

God kväll på er, genrepet gick bajs, jag glömde sångtext, jag glömde att befinna mig på scenen och lite annat smått och gott,. Fast vi var lite halvvirriga hela bunten och nu helt plötsligt har jag en ny låt att lära mig då orginalsångerskan hoppade av, fick kicken? Ett dåligt genrep sägs göra en bra premiär, vi får helt enkelt hoppas att det stämmer. Efter genrepet kutade jag till tåget för att åka in till stan men missade det med 20 sekunders marginal. Tjurig, otroligt svettig och med seriösa andingsproblem och bröstsmärtor (hej kondis?) lunkade jag trött mot bussen hem istället och tog ut min ilska på mamma, stackars kvinna. Nu såhär i ren tristess har jag sytt om en av mina gamla klänningar från 10 årsåldern till en kjol istället, kände att den skulle komma till mer använding då. Så praktiskt sett kan man säga att jag grejat tre gratis kjolar idag, det klingar fint mot tangenterna, gratis.


 Så ser tyget ut, lila, glansigt och blommigt, damn nice. puss och godnatt / Matilda

underkonsumtion.

528898-54
Vit body från gina tricot och en av de egensydda kjolarna.
                                                      Den andra kjolen lär ni få se inom kort, kanske imorgon.
 
Sådär ser tygerna ut.

Två nya kjolar har jag lyckats sy, inte alls för att jag tycker att det är roligt att sy utan mer för att jag är för snål och fattig för besöka affärer. Men sedan är ju även kjolen sommarens nya grej så jag är ju egentligen bara jävligt hipp. (faktumet att jag skrev hipp tyder ju helt klart på det motsatta). Om fem minuter ska jag sätta mig på bussen mot tumba och genomlida ett genrep, men som jag sagt förut, det är kul!

tjing / M

rachelswords.org

528898-51

Body från Gina tricot, Kjol från Lindex och H&M strumpbyxor, jävligt exklusivt alltihopa, buget people budget.

Musikvideos, ett helvete att spela in! Speciellt när man både ska agera, filma och klippa skiten själv. Jag har varit på möte idag, ger det någon form av vuxenpoäng? Efter mötet gick jag på teater med mamma och Jenni, Rachel Corrie heter den. Jag har redan sett föreställningen en gång i vintras men den är så galet bra att jag gärna såg den igen. Om ni får chansen så tycker jag verkligen att ni ska gå, det går att boka biljetter på stadsteaterns hemsida. Imorgon är det genrep för Mio min Mio, spännande!

hej hej monika!

http://www.youtube.com/watch?v=nFpyfiVExjQ

Här är den lilla filmen jag gjort utav videoklipp från min kamera, självklart får ni absolut inte höra vad vi sa i klippen.

Kram / M

inspirationen är i botten.

528898-50

Jeans från cheap monday, t-shirt från Indiska, kofta från Gina tricot och glasögon från buttericks.


Idag är jag trött, lite tjurig och har inspirationsbrist. Har under kvällen varit iväg på ett föredrag om palestina och en spelning på G-punkten, min kära vän Jennis första spelning med nya bandet. Jenni är grym på trummor, hon kommer att bli något stort den bruden! Nu ska jag snart sova ska bara sammanställa en liten fin film från i fredags, ni får se imorgon / Matilda

väverskan.

528898-49

Jag bjuder på en liten bild från helgens rep, sicken pudding va?

spelning.

528898-48

kofta från gina tricot, linne från J&C, kjolen är egensydd och sjalen kommer ifrån Indiska.

Den 30/5 c.19.00 spelar jag och min vän Freja på Klubb Sockerdricka, Ringvägen 74 (t-bana Skanstull).
Ni får väldigt gärna komma om ni vill, 20 kr kostar det. Ni kan lyssna på oss här om ni vill.
Nu ska jag åka in till söder och repa, en timmes kommunaltrafik, joy!

kramar / Matilda

Mio min Mio

Mio min Mio och Alby Fejm tar över Tumba Scenen!

Lör den 17/5 kl: 18.00
Fre den 23/5 kl: 18.00
Lör den 24/5 kl: 15.00

Pris 70 kr, pendeltåg till Tumba Centrum.

Kom, kom, kom och se mig som Amish!

/ Matilda

i det gröna.

528898-47
Kjolen är egensydd, linne från H&M, väska från myrornas, wayfarers från buttericks och skorna är mammas.


Idag började jag 8.30 och slutade 12.00, det är fint, synd bara att vädret inte riktigt är lika härligt som igår. Jag gick ut i trädgården och tog en dagens kurva åt er och det var ju väldans snällt så att ni slipper se mitt sjukt stökiga rum varje dag. Om en liten stund ska jag ta bussen till fejm och ha tre timmars sånglektion och därefter två timmar teater, äsh det är kul! På torsdag ska vi spela in musikvideo, bara en skolgrej så inget fancy.

Ha en trevlig måndag nu / Matilda

amish i am.

528898-46
Ett litet smakprov på lite av mina scenkläder, ni ska få en helkroppare någon dag.

Nu har jag lekt amish i två dagar, vi ser seriöst ut som en stor sekt där vi kutar runt i våra scenkläder, fejm-sekten fo shizzle, men fy så kul vi har. Sexton timmar på scen under två dagar tar livet av mina fötter och resten av kroppen också för den delen, jag har till och med ont i rumpan. Igår åkte vi iväg till Trekanten och träffade lite av Sophias klasskompisar, sedan åkte vi vidare till tanto och mötte upp lite vänner och socialiserade med dom innan vi åkte till liljeholmen för att äta och gå på toa. Oturligt nog var mcdonalds stängt så vi hittade en byggarbetsplats och kissade bakom en betongrefug och sedan åkte vi till medis och åt där istället. Nu ska jag snart ta en ofärskämt lång dusch och vårda min helgsargade kropp.

/ M

myggor.

Hej kära vänner, jag hade det väldigt trevligt igår måste jag säga, ska visa lite bilder någon dag kanske.
Jag har haft en "mygga" fasttejpad på kinden hela dagen och ni vet ju hur det går med mina kinder och tejp, thats right, nu har jag en röd ruta på kinden, fint! Hinner inte lägga in någon dagens idag, men det blev samma som igår eftersom jag inte har hunnit vara hemma och byta kläder. Nu ska jag åka in mot stan för lite parkhäng med mina snygg tjejer från fejm.

Ha en nice lördag nu / Matilda

stressig helg

528898-45

Svart t-shirt från Dressman, en kjol som jag sydde nyss, ett skärp från antaligen Levis, wayfarers och mitt jordgubbshalsband.


Hej på er snyggingar, strax ska jag åka ut till ekerö och ha grillfest på Frejas landställe tillsammans med ett gäng sköna människor, det blir nog fint. Imorgon är det helgrep mellan 10.00 - 18.00, jag kommer att dö sedan ska jag åka direkt därifrån och träffa upp ett annat trevligt gäng för lite tanto häng sedan helgrep igen på söndag och lite picknick med palestinierna efter det. Som ni ser har jag en väldigt busy helg framför mig men jag ska försöka att blogga lite iallafall. puss på er och njut av helgens värmerekord på 25 grader.

hepatit A & B

528898-44
t-shirt från indiska, jeans från cheap monday, skinnjacka från vivaldi och wayfarers från buttericks


Snart ska jag åka in till stan med min vän och ta en spruta, jag hatar verkligen sprutor, det gör så in i helvetes ont. Herregud, punga ut 450 kr för någonting som gör så ont, är jag masochist eller?

Hepatit A och B på gång, inför palestina resan ofcourse, jag måste i och för sig ta den i vilket fall som helst eftersom jag ska till thailand någon vecka efter att jag kommit hem. Efter sprutan ska vi åka iväg och bowla med de tre palestinier som är på besök, trevligt värre. / M

kylskåpsmobbare.

Jag har utvecklat ett slags hat mot kylskåp. Jag vet verkligen inte i vad detta hat grundar sig men varje gång jag går in i köket måste jag sparka till kyljävlarna. Jag får även en stark lust att bara slita upp dörren och sedan drämma igen den igen så att man riktigt hör hur sakerna i dörrfacken ramlar ner, en kylskåpsmobbare är vad jag är, gud vad hemskt.

/ M

rockchic.

528898-43
tröja och tights, gina tricot, linne från okänt ställe och wayfarers från buttericks.


Jag lyssnar sjukt mycket på den här låten just nu, den är liksom bara så jävla bra!
Nu ska jag skriva om Andy Warhol, det ska vara inne imorgon, känns som att jag
är lite ute i sista minuten som vanligt. godnatt på er / Matilda

fråga matilda.

Hej fina ni, idag har jag briljerat på både sexualkunskapen och på HBT informationen. Det känns lite pinsamt att mina klasskompisar tycker att jag borde starta upp en "Fråga Matilda" spalt baserat på mina sexkunskaper. Fast jag vet inte om det faktum att jag kände till bland annat den medicinska benämningen för stånd och har förmågan att förklara ordet "heteronorm" gör mig smart eller mina klasskompisar dumma. Nu ska jag se fram emot fem timmar scenrep och jag har inte hunnit hem ännu så ni får dagens kurvor senare när jag kommer hem.

kramar / M

glasögon.

528898-41
pappas omsydda byxor, linne från J&C, kofta från gina tricot och glasögon från buttericks. 
(har man inte synfel får man skaffa det)


Idag var det mattenationella igen, jag satt mest och skämdes över mitt hår. Har träffat en massa snygga brudar nu på kvällskvisten, bland annat sofia som var nyklippt och helt sjukt snygg i håret. När jag åkte hem blev jag bortglömd på bussen av chaffören, han kände inte för att stanna fast jag skrek som en dåre, arg som ett bi var jag när jag fick knalla i 10 min. Nu är jag trött och har fortfarande inte skrivit den där uppsatsen om Andy Warhol och mina kommande dagar är så läskigt uppbokade att jag får lite magkatarr bara jag tänker på det. Jag köpte glasögon idag, 99 kr fick jag punga ut för dem och sedan köpte jag även att par wayfarers, förlåt, jag vill verkligen inte vara go with the flow men buttericks pris på 40 kr förblindade mig.

kram / Matilda

blondering.

528898-39
mitt rum är stökigt jag vet men jag hade ett randigt linne från nån trevlig second hand butik och en kjol från gina tricot.


Idag gott folk har jag för tredje gången sedan i julas försökt färga mitt hår blont. Det går inte, det är en ren omöjlighet, ingenting biter på mitt hår. Jag har bara ännu en gång lyckats få en fem centimeters orange utväxt medan resten av håret ser ut precis som innan. Jag tänker ha mössa på mig tills jag blir rik och kan köpa mer färg, jag vägrar att gå ut, jag tänker spika igen min dörr och stanna här inne för resten av livet.

528898-40 känns som att den färgen kanske borde gett lite mer än en förstärkt utväxt? lid med mig snälla.

/ M

vår hetronormativa klass.

På onsdag ska vi få besök av rfsl för att diskutera HBT (homo-bi-trans). 
Ibland vill jag bara slå hela min klass. Iallafall när det så fort detta besök nämndes yttrades kommentarer som "euuw, kommer nån av dem att vara typ bög?" eller  "Nej fy fan va skabbigt jag vill inte vara i samma rum som dom!" Världens mest inskränkta och hetronormativa skola, för vi alla vet ju att personligheten ligger i sexualiteten, eller hur var det nu?

Ibland förstår jag verkligen inte hur folk resonerar, jag trodde att min klass skulle hinna mogna lite nu under nian men utvecklingen verkar bara gå bakåt istället, samtalsämnena har ändrats från åtminstonde lite intressanta till rena sömnpillrerna, om man nu inte finner det faktum att någon kille som hade rykte om sig att vara vältränad tydligen inte var det jätte intressant, då kanske du skulle trivas utmärkt på förortsskolan med högst fyllestatistik i hela Botkyrka.

Over and out / M

balklänning

528898-38
Min tänkta balklänning, vafan ska man gå på bal för egentligen? Jag är för cool för att gå på bal.
Från VILA kommer klänningen iallafall.


Idag har jag varit på födelsedagsfika hemma hos min moster, där fick jag bära runt på världens finaste bebis, lilla Elise, hon är säkert en tre veckor nu. Jag älskar småbarn, så länge de ler och inte skriker iallafall. Jag lyckades även bli med balklänning, det är bra med en moster som har fina klänningar, det innebär att jag inte måste lägga ut en massa pengar som jag inte har på en klänning jag bara kommer använda en gång.

Mina fingrar luktar fisk, det är lite äckligt, tacken för att man ska försöka laga lax till middag liksom. Nu ska jag gå och tvätta dom igen, för säkert tionde gången sedan måste jag plugga manus till Mio min Mio, snart är det föreställning.

/ M

barnvakt.

528898-37528898-36528898-35


Idag får ni inga kurvor för jag har inte ens planerat in att klä på mig, ska jag vara ärlig har jag inte ens tagit mig upp ur sängen ännu och planerar faktiskt inte att göra det heller. Fast med tanke på att jag ska sitta barnvakt åt min lillasyster känns det ju som att jag iallafall borde förflytta mig till soffan och fixa lite middag åt henne.

Spenderade natten med några vänner i en trevlig östermalmsvåning och lyckades med konsten att dansa så att stortånageln böjdes ut från resten av tån (jag vet, hög rysningsfaktor på det där) och det gjorde helt otroligt ont och blödde och hade sig, nu har det iallafall slutat att blöda men ont så in i bomben gör det och inte ens min pappa vill kika på tån, det känns ju betryggande. Nu ska jag hyra en film till mig och skitungen, det är ju ganska coolt att man kan hyra film via tvn, på så sätt behöver jag ju verkligen inte klä på mig. Det blir säkert Barnen i bullerbyn för hela slanten, man får väll njuta av filmmiljön helt enkelt.

/ Matilda

fredagsbestyr.

528898-34
Kofta och linne från gina tricot, shorts från Koola Anna och strumpbyxor från Åhlens.

Hej kära vänner, idag var jag inte uppe med tuppen så jag har stressat runt hela morgonen. Nu ska jag springa till bussen och ta mig till kransen och efter det ska jag nog möta upp lite fina vänner på söder, det är ju trots allt fredag.

kram / M

ett litet minne.

528898-32

Ett allergiframkallat hjärtformat märke på kinden, ett minne av valborg 2008.
(snälla låt det inte vara kvar när jag vaknar)

tillflykten

Jag har haft en väldigt fin och lite konstig natt, det började med en väldigt lång bussresa ut på landet utåt ekerö. Busshållplatserna hette saker i stil med Lindö lada och björkbacken, en hållplats hette Tillflykten, dit ska jag flytta när jag blir stor, tänk vad fint att bo i Tillflykten, det låter lite som en kent låt. Brasan var otroligt stor och flammorna stod så höga att träden i närheten fattade eld, det var lite smått spännande och väldigt vackert. Natten spenderades på vinden till en köksinredningsbutik med mycket skratt, hemligheter, tårar, kramar och andra lite mer panikartade händelser. Jag inser gång på gång att jag har världens finaste vänner.

              
528898-28 528898-29 528898-30 528898-31
Jag hade ett guldigt hjärta på kinden hela kvällen och idag har jag ett rött hjärtformat och svidande märke som påminnelse, allt för att sätta lite extra guld på tillvaron.
/ Matilda

RSS 2.0